Aksesoar

Veo, ukras za kosu, torbica, cipele, nakit, šešir... sve što je jednoj devojci potrebno da bi na dan venčanja izgledala besprekorno.

Mistična zavodljivost zlatne menažerije

Mistična zavodljivost zlatne menažerije

Dizajnerka Kler Kar počela je da se zanima za obradu metala i dragog kamenja pre više od trideset godina...

Beauty Beauty
Lepršavost u slojevima

Da bi vaš stajling na dan venčanja bio upotpunjen, neophodan vam je pravi ogrtač. Najmoderniji su dugi, tanki svilenkasti ogrtači, ali za hladnije dane birajte kaputić punije teksture.Pronađite inspiraciju među aktuelnim modelima sa modne piste. 

Espadrile za venčanje?

Boho talas kao trend za venčanje ove letnje sezone obuhvata i obuću.  Espadrile se ponovo nose, a ove godine one su ukrašene delikatnom čipkom, engleskim vezom, trakicama i kamenčićima.  Pogledajte u galeriji naše omiljene bele letnje modele, idealne za venčanje.      

Beauty Beauty
Nakit Zahe Hadid za avangardne mlade

Zaha Hadid, dobitnica Prickerove nagrade za arhitekturu poznata po svojim neofuturističkim građevinama, upravo je predstavila fotografije svog najnovijeg rada.  Reč je o nakitu od srebra za koji mislimo da će biti vrlo zanimljiv ultramodernim mladama. Linija koja se sastoji od osam komada, koja uključuje prsten za dva prsta i uvrnutu manžetnu, premijerno će biti izložena na ovonedeljnom sajmu Baselworld u Švajcarskoj.  Kolekciju odlikuje stil koji se može primetiti na Hadidovim Wangjing Soho kulama u obliku kamena u Pekingu i predstojećoj stambenoj zgradi na Menhetnu.

Šarmantan nakit za kosu Dženifer Ber

Davne 2005. bruklinska dizajnerka Dženifer Ber pokrenula je svoju kolekciju i tokom godina stekla je brojne klijente među čuvenim glumicama, ali i privukla njujorške mlade svojim luksuznim nakitom za kosu različitih stilova. Nova kolekcija uključuje zlatne krunice i druge ukrase sa cvetnim motivima, delikatne kristalne češljeve i srebrne ukrase u obliku listova. Šarmantno!

Beauty Beauty
Nova Jimmy Choo bridal kolekcija

Nedavno je ova kompanija najavila svoju novu kolekciju obuće za mlade.

Beauty Beauty
Savršene Emmy London cipele za buduće mlade

Ejmi Skarterfild, jedna od najpoznatijih britanskih dizajnerki cipela za mlade, plasirala je svoju novu kolekciju obuće za 2016.  Oduševljeni smo Emmy London modelima u prljavoj beloj i nežnim nijansama plave i sive, a posebno nas intrigiraju ornamenti koji su, kako dizajnerka kaže, zapravo u stilu geometrijskih ukrasa koji krase gvozdena vrata kakve je viđala na svojim putovanjima u Italiju.  Modeli će se naći u prodaji od januara 2016. godine po cenama od 400 funti naviše, a verujemo da će se kolekcija dobro prodavati budući da neke modele krase moderni detalji (poput pompona), a drugi su pak veoma udobni i casual (poput baletanki ili cipela sa platformom).

Beauty Beauty
Fenomenalni nakit Claire Pettibone za Trumpet and Horn

Romantični boho brend odeće za mlade Claire Pettibone ujedinio se sa brendom nakita Trumpet and Horn, inače inspirisanim starinskim dizajnom - a rezultat je kolekcija od 18 fenomenalnih vereničkih prstenova i burmi.

Marchesa nudi sve više modernim mladama

Godina 2015. definitivno je godina širenja za jedan od naših omiljenih brendova.

10 Savršenih ravnih cipelica

Venčanje je vaša zabava i naravno da je dozvoljeno da zaplačete, ali molimo vas, ne dozvolite da i vaša stopala plaču.

12345