Aksesoar

Veo, ukras za kosu, torbica, cipele, nakit, šešir... sve što je jednoj devojci potrebno da bi na dan venčanja izgledala besprekorno.

Nakit sa Catwalka

Uvek možete da se odlučite za klasičan, tradicionalni nakit za svoj svadbeni dan, ali mi vam predlažemo da ipak probate nešto osvežavajuće, neočekivano i trendi- pravo sa catwalka!

Beauty Beauty
Kako odabrati udobne cipele

Stručnjaci uvek savetuju da visoke potpetice kupujete ne samo na osnovu izgleda već i udobnosti. Ovo pravilo je posebno zlatno i važno prilikom izbora svadbenih cipela.

Beauty Beauty
Bele Cipele

Ako vam se čini da su bele cipele svadbeni kič ili da su već postale kliše, razmislite još jednom!

Beauty Beauty
Top Catwalk Cipele

Za mlade koje na svom venčanju žele da budu stylish, moderne i autentične izdvajamo fenomenalne cipele sa piste iz kolekcija top svetskih dizajnera za jesen/zimu 2014/15. Gledajte i uživajte!

Beauty Beauty
Čipkani Detalji

Čipka je oduvek bila ultimativni materijal za mladin outfit! Ova tendencija nema nameru da se u skorije vreme promeni, što nije iznenađujuće budući da pruža neprikosnoveni efekat romantićnosti i ženstvenosti!

Beauty Beauty
Ukrasi za Glavu

Ovo je ultimativni komad za postizanje efekta senzualnosti i romantičnog look-a! Nemojte zazirati od ukrasa za glavu- možda nisu uobičajeni u svakodnevnoj upotrebi, ali ni dan venčanja svakako nije uobičajena prilika!

Beauty Beauty
Bidermajer iz Snova!

Bidermajer je zaista element koji zaokružuje mladin izgled i unosi malo "drame" u celokupni utisak. Zato pažljivo odaberite ovaj detalj, drage dame!

Beauty Beauty
Jenny Packham Nežni Detalji

Mlade koje tragaju za prefinjenim i romantičnim detaljima za svoj svadbeni izgled pronaći će sjajne komade za sebe u novoj kolekciji čuvene kreatorke.

Beauty Beauty
Efekat: Veo

Sa velom i bez njega hajina ne može biti ista! Venčanica je divna, odlično vam stoji i ističe ono najlepše na vama, ali veo je tu da da “final touch”!

Beauty Beauty
Ravne cipele- zašto da ne?

Svaka devojka može da se zaljubi u cipele sa visokom potpeticom, to je sigurno. Ali, neke devojke jednostavno ne vole da ih nose- ne osećaju se stabilno, udobno, sigurno u njima. Ako ste prepoznali sebe u ovom opisu, sada se verovatno držite za glavu i pitate se kako da na sopstvenom venčanju prođete bez štikli, a da ipak izgledate otmeno. Ali, ne brinite! Dizajneri su odavno prepoznali ovu tendenciju i shvatili da su ravne svečane cipele za mladu veoma tražen proizvod. Razmišljajte u pravcu elegantnih baletanki, šik ravnih cipela sa otvorenim prstima, šljokičavih i kristalnih ukrasa, a možda čak i čipkanih espadrila. Pri odabiru ravnih cipela za svoje venčanje potrudite se da pronađete model koji će biti veoma upečatljiv i sa porukom. Ukoliko inače ne vladate hodanjem i pokretom na visokim potpeticama, onda je sasvim sigurno da ćete na venčanju izgledati lepše i otmenije kada budete „svoj na svome“ u prelepim ravnim cipelama! (photo via Bridal Musings, Onewed, Liquiwork)

123456