Beauty

Najnoviji trendovi kada je reč o šminki i frizuri, korisni saveti u vezi sa negom i lepotom, nepresušni izvor inspiracije za buduće mlade!

Beauty Beauty
Frizure sa modne piste

Predstavljamo vam različite trendove koji će učiniti da na svom venčanju izgledate sofisticirano, elegantno i trendy.

Ombre noir dekadencija

Da li ste se zapitali šta će vas na vaš venčani dan učini neodoljivima? Reč je o tajnom damskom oružju – ružu koji daje raskošnu boju i sjaj. Reč ruž dolazi od francuske riječi rouge, što znači crveno i zapravo sve do druge polovine dvadesetog veka, ruž je skoro uvek bio u crvenoj boji.Ove sezone vino se našlo na usnama, i to u svakom smislu. Lip stain postaje sve popularniji fenomen: Louis…

Nepretenciozni rep

Skromni konjiski rep je dobar izbor ako želite da istaknete svoju lepotu - iako nije preterano upadljiv, on ipak ističe lice, vizuelno podiže jagodice i skreće pažnju na oči.

Lepota - Simbol negovane mlade

Svakoj budućoj mladi, prirodno, veoma je važno da na venčanju zablista. Porazgovarali smo sa doktorkom estetske i antiejdžing medicine Ioannom Batsialou, a ona nam je preporučila kako da se to najbolje postigne u nekoliko koraka.

"Nabacite" besprekoran osmeh

"Nabacite" besprekoran osmeh

Pored toga što će vaš stajling i kompletna organizacija venčanja biti savršeni, budite sigurni da su vaši zubi besprekorni i da će širok osmeh otkriti blistave i zdrave, snežno bele, ma, savršene zube!

Dodatni sjaj na zimski Make-up

Šljokice su uvek aktuelne u svečanim prilikama..

Prava frizura

Predstavljamo vam četiri trenda sa catwalka koji će učiniti da na dan venčanja izgledate ženstveno, savremeno i elegantno

Podignute pletenice

Nestvarni, anđeoski izgled mlade najbolje kreira podignuta pletenica.

Beauty Beauty
Mladini nokti

Pokažite svoju burmu i verenički prsten na savršeno sređenim rukama

Beauty Beauty
U centru paznje- Frizura

Divlje lokne, fini uvojci "Viktorijinih anđela", pletenice u boho stilu... Frizura je definitivno odraz karaktera i stila.

12345