Beauty

Najnoviji trendovi kada je reč o šminki i frizuri, korisni saveti u vezi sa negom i lepotom, nepresušni izvor inspiracije za buduće mlade!

Beauty Beauty
Pripremite Celo Telo za Veliki Dan

Tretmani lica i kose, dijeta i dodatni fitnes treninzi su sigurno već na vašoj listi, ali obratite pažnju i na negu ovih „zapostavljenih“ delova tela.

Beauty Beauty
Haute Couture Trendovi

Nakon osvrta na najinspirativnije kolekcije sa tek završene Haute Couture nedelje mode u Parizu, zumiramo beauty detalje vredne pažnje.

Beauty Beauty
Trik za Efekat Veštačkih Trepavica

Veštačke trepavice nisu za svakoga. Ako želite da izbegnete ovaj dodatak, ali i da postignete efekat gustih dugih trepavica, ovo je tekst za vas!

Beauty Beauty
Niska punđa

U novom broju magazina Reci Da zumirali smo za vas najinteresantnije beauty trendove sa modnih pista. Jedan od njih svakako je i nisko vezana punđa koju vam predstavljamo danas!

Beauty Beauty
Make Up Tutorial

Celebrity šminkerka Zoe Taylor u ovom sjajnom videu uči nas kako da postignemo besprekoran glamurozni look koji podrazumeva lep svetlucavi ten, pravilno istaknute konture, moderne smoky oči i veselu boju usana.

Plave Oči

Od neboplavog ajlajnera inspirisanog geometrijom, do intenzivne plave senke nanešene u mačkastom obliku- pred vama je veseli beauty trend koji će učiniti vaš svadbeni look vedrijim i savremenijim!

Beauty Beauty
Najbolje od Poznatih iz 2014

Pogledajte deset najlepših beauty stilova koje su poznate ličnosti prošetale holivudskim crvenim tepihom u 2014. godini

Beauty Beauty
Zlatni Manikir

Možda ćete želeti da zlatna zasija samo u uglovima vaših noktiju, a možda se i odlučite za intenzivno zlatnu varijantu- u svakom slučaju zlatni manikir je sjajan beauty detalj za chic moderne mlade!

Beauty Beauty
Neprolazna Pletenica

Ultimativni simbol prirodne ženske lepote, pletenica je oduvek bila jedan od favorita kada je reč o svadbenim frizurama za mladu!

DIY Cat Eye!

Gotovo svaka mlada izgleda ženstvenije i senzualnije uz malu "mačkastu" pomoć ajlajnera. Ovo je jedan od najpopularnijih make-up stilova, a u ovom članku saznajte i kako da ga postignete!

12345