Burme

Pomažemo vam da odaberete najdragoceniji komad nakita koji će postati simbol vaše ljubavi!

Beauty Beauty
Crveno zlato

Volimo personalizovano prstenje koje pokazuje jedinstvenu ličnost onog ili one koja ga nosi. Kada je personalizacija u pitanju, u bridal svetu nema više pravila – tačnije, dozvoljeno je prekršiti svako od njih dok god ste sigurni da ćete prsten nositi još mnogo godina.Crveno zlato nosi dašak romantike i zato je uvek popularno u bridal svetu, bilo kao akcent ili u kombinaciji sa drugim plemenitim metalima. U sklopu sa platinom prstenu može dati veoma avangardan izgled.Srećno u izboru i, bez obzira da li ste upravo dobili verenički prsten ili tek treba da zajedno odaberete burme, ne zaboravite da je selfi sa novim prstenom obavezan!Kome da poverite izradu vaših burmi? Pogledajte u Reci Da predlozima, klikom na BURME.

Beauty Beauty
Trend više prstenja

Za holivudske zvezde poput Blejk Lajvli, Vitni Port ili Riz Viderspun, kada je dijamantsko prstenje u pitanju, ne važi formula "manje je više". Zbog toga viđamo sve više glumica ne samo sa jednom, već sa više burmi. Kako profesionalni organizatori venčanja tvrde, više prstenja na domalom prstu najaktuelniji je trend.  Kao bonus: Dodajte svojoj omiljenoj gomilici nakita po jedan prsten za svaku sledeću godišnjicu!

Kupovina nakita na nov način

Najnoviji trend u kupovini nakita dolazi nam iz Njujorka. Danas se u svetu bukvalno sve, od pice do skupocenog asesoara, poručuje preko interneta, s tim što je, kad je kupovina dragog kamenja u pitanju, ovo nama još nezamislivo, a izgleda da se i u Americi menja.

Beauty Beauty
Visok sjaj dijamanata

Neka vaš krupni kamen okružuje svetlucavi oreol Potpuno je razumljivo zašto buduće mlade priželjkuju ovakav prsten.

Beauty Beauty
Burme cvetnog dezena

Kada pričamo o konceptu neobičnog prstenja, burme cvetnih dezena mogu divno da izgledaju na ruci. Za sva vremena, cvet je zasigurno nešto jedinstveno.

Beauty Beauty
Dvostruka burma

Izdvajamo originalno dizajnersko rešenje dvostruke burme koje već na prvi pogled simbolizuje večnu povezanost u braku.

Unikatna Lepota Nakita

Beogradska Zlatara Aleksić već 15 godina je jedna od ključnih destinacija za ljubitelje kvalitetnog i modernog zlatnog i srebrnog nakita.

Malo Drugačija Burma

Ako ste ljubitelji savremenog dizajna i želite da to iskažete kroz svoju burmu, predlažemo vam da pogledate prstenje nekoliko autentičnih dizajnera nakita i odlučite se za nešto originalno i drugačije!

Beauty Beauty
Neobične Chic Burme

Pariski modni brend Maison Martin Margiela poznat je po jedinstvenom arty dizajnu. Njihova linija nakita namenjena je savremenim autentičnim osobama koje svoju individualnost rado izražavaju kroz lični stil. Ako želite da vašu burmu odlikuje originalnost, blaga doza humora, pročišćenost i otmenost, onda je ovo sjajan izbor za vas!

Beauty Beauty
Novi trendovi venčanog prstenja

Još uvek tragate za savršenom burmom i vereničkim prstenom? Od vintage dizajna do smelih kamenčića u boji, opredelite se za jedan od ovih stilova, koji će, sigurni smo, vemenom postati prava klasika. Pave dijamanti Poređani u elegantnom pave stilu, maleni, dinamični, kamenčići sečeni punom linijom, toliko su zgusnuto postavljeni , da ne možete primetiti metal koji ih spaja. Ovo zapravo izgleda kao metalna stazica, popločana dijamantima, zar ne? Ovakav izgled je veoma elegantan i veoma sjajan, a opet, nenametljiv. Vintage Staro je novo. Suptilna elegancija vintage-a, ponovo je u modi. Kamenje na ovakvim burmama inspirisano je staroevropskim načinom sečenja, ali se mogu naći i u drugačijim varijantama. Detalji koji daju definiciju su: minimalizam u gravuri, minijaturni dijamanti, izdignute ivice načičkane perlicama, i filigranski rad. Kamenčići u boji Kanarinac žuti dijamanti, plavi i roze safiri, pa čak i retki, svetlo roze dijamanti blješte sa domalih prstića na sve strane. Što se postavke tiče, postoji moderna opcija (takozvana “tension” postavka), klasična sa četiri rakljice ili vintidž sa filigranskim držačima. Bilo da se odlučite za kamen koji je predstavnik vašeg horoskopskog znaka, ili za svoju omiljenu boju, prsten sa kamenom u boji, svakako će, na lep način, izraziti vašu individualnost. Više prstenčića Dva, tri ili čak nekoliko prstenčića na jednom prstenu, mogu stvarno sjajno da izgledaju. Takozvane “tračice večnosti” (metalno prstenje posuto kamenčićima) izgledaju fantastično. Bez obzira na način na koji su kamenčići smešteni na metal, pa čak da se odlučite za prstenčiće od čistog metala – ovakav izgled je moderan i veoma fleksibilan: možete ga nositi u kombinaciji sa svojim vereničkim prstenom ili bez. Ono što je najbolje je da možete početi sa jednim prstenom, a onda na prst dodavati po jedan novi u narednih par godišnjica.  (Tekst je preuzet iz štampanog izdanja magazina Reci Da)  

123