Celebrity Venčanja

Inspirišite se detaljima sa venčanja poznatih ličnosti

Ultimativna Inspiracija: Oscar Red Carpet

Ultimativna Inspiracija: Oscar Red Carpet

Budućim mladama će se zasigurno dopasti fotografije sa sinoćne dodele Oskara, jer su crvenim tepihom apsolutno dominirale toalete u svetlim nijansama!

Beauty Beauty
U Susret Dodeli Oskara 2015

Dok brojimo sate do večerašnjeg crvenog tepiha i najnovijih inspirativnih haljina na holivudskim zvezdama, prisećamo se ko je izgledao najbolje na prošlogodišnjoj dodeli Oskara.

Vintage Vereničko Prstenje

Vereničko prstenje zvezda poput Elizabeth Taylor i Marilyn Monroe podsetiće vas na draži vintage romantike i potpuno raznežiti!

Beauty Beauty
Idila na Obali Mora

Nakon civilnog sklapanja braka u Los Angelesu prošle nedelje, Johnny Depp i Amber Heard su proteklog vikenda proslavili svoje venčanje na Johnny-jevom privatnom ostrvu na Bahamima.

Beauty Beauty
Venčanja Supermodela

Pogledajte kako su izgledale neke od najlepših žena na svetu na dan svog venčanja.

Verenički Prsten

Možda se jedan sada već nalazi na vašoj ruci, možda mu se potajno nadate ovih dana, ili jednog dana... Pred vama je galerija najlepšeg vereničkog prstenja holivudskih zvezda.

Beauty Beauty
British Fashion Awards

Ove nedelje u Londonu je održana dodela prestižnih modnih nagrada, British Fashion Awards, a mi smo ispratili top komade viđene na crvenom tepihu.

Beauty Beauty
Solange na Medenom Mesecu

Pre nekoliko nedelja pisali smo o chic modernom venčanju Solange Knowles i Alana Fergusona. Sada pogledajte predivne fotografije sa medenog meseca koje je pevačica objavila na svom Instagramu.

Beauty Beauty
Kul Belo Venčanje

Dosledna svom prepoznatljivom, modernom, originalnom modnom stilu, Solange Knowles udala se juče za Alana Fergusona u veoma chic elegantnom kombinezonu.

Beauty Beauty
Najpopularnije Fotografije

Celebrity venčanja uvek su zanimljiv izvor inspiracije za buduće mlade. Od venčanica specijalno dizajniranih za njih, do raskošne i originalne dekoracije, poznate mlade često sa javnošću podele detalje koji su obeležili njihova venčanja.

1234