Dekoracija

Zakoračite u magični svet dekoracije svadbenog prostora! Od cvetnih aranžmana, preko neobičnog osvetljenja, do DIY detalja koji će učiniti vaše venčanje nestvarnim i savremenim!

Beauty Beauty
Romantika Baldahina

Ma u kom stilu da ih upotrebite, baldahini će nesumnjivo puno doprineti čarobnoj atmosferi vašeg venčanja!

Beauty Beauty
Široke Sveće

Evo jednog zaista romantičnog načina da oplemenite stolove na venčanju. Široke sveće kao centralni element stone dekoracije su super popularan trend za 2015!

Zimsko Cveće

Zimsko Cveće

Mlade koje se udaju zimi se često brinu da neće imati bogat sezonski izbor vrsta i boja cveća na raspolaganju, međutim, uopšte nema razloga za paniku! Postoji zaista dovoljno zimskog cveća idealnog za dekoraciju venčanja.

Beauty Beauty
Podijum za Ples

Ako želite venčanje na kom će se igrati bez prestanka, onda bi bilo sjajno da posvetite malo više pažnje dekorisanju i isticanju podijuma za igru. Evo i kako!

Beauty Beauty
Cvetna Kapija

Ovi božanstveni cvetni venci mogu stajati na samom ulazu u prostor gde se održava slavlje, ali se mogu postaviti i ispred matičara, na mestu gde će se odigrati sama ceremonija venčavanja!

Beauty Beauty
Prava Pozadina

Mladenci na savremenim venčanjima sve češće se odlučuju za specijano napravljene pozadine ispred kojih će se fotografisati, a možda čak i izgovoriti "DA"!

Beauty Beauty
Viseći Cvetni Aranžmani

Evo jednog super zanimljivog načina da iskoristite cveće u dekoraciji! Viseći aranžmani otvaraju bezbroj novih stilskih mogućnosti, a uz njih ćete dobiti i više prostora na stolovima!

Beauty Beauty
Pravo Osvetljenje

Verujte nam na reč- osvetljenje je definitivno stavka u koju želite da investirate na svom venčanju. Nijedan detalj iz dekoracije ne može tako da pokvari celokupnu atmosferu kao loše i neadekvatno osvetljenje.

Beauty Beauty
Autentični Oltar

Ako će se sam čin civilnog venčanja dogoditi na lokaciji gde je i proslava umesto u opštini, onda svakako želite da poklonite dodatnu pažnju dekoraciji kutka gde ćete izgovoriti sudbonosno DA!

Beauty Beauty
Stoni Pastelni Buket

Pastelni cvetni buketi su naš apsolutni favorit kada je reč o stonoj dekoraciji! Romantični su, elegantni, otmeni, sofisticirani... i božanstveni za fotografisanje!

1234567