Dekoracija

Zakoračite u magični svet dekoracije svadbenog prostora! Od cvetnih aranžmana, preko neobičnog osvetljenja, do DIY detalja koji će učiniti vaše venčanje nestvarnim i savremenim!

Kolorna tema: Puder Plava!

Kolorna tema: Puder Plava!

Danas smo opsednuti puder plavom bojom! Ne samo da je dobra ideja da nosite venčanicu u ovoj nijansi, već bi izgledalo božanstveno da puder plava bude tema celokupnog venčanja- od cveća do lustera!

Beauty Beauty
Romantične Sveće

Bez obzira na to da li planirate romantičnu atmosferu, modernistički ambijent ili neki treći stil na svom venčanju, sveće se mogu savršeno uklopiti u njega i upotpuniti dekor.

Belo venčanje

Belo venčanje

Belo venčanje jednostavno nikada ne izlazi iz mode! Pogledajte na koje sve načine možete svoju proslavu da obojite u belo na ultra kul način!

Beauty Beauty
Baloni!

Svi vole balone! Upotrebite ih kao sastavni deo dekora i dobićete sjajan efekat, a uz to ćete i uštedeti novac!

Beauty Beauty
Luster u Svakom Slučaju

Viseći kristalni luster je postao neizostavni detalj na kul romantičnom venčanju. Čak i ako će se vaše venčanje održati napolju- neka ovi lepotani vise sa drveća!

Beauty Beauty
Drveno Venčanje

Stigla se sezona jesenjih venčanja, a sa njom i neki novi stilovi u svetu dekoracije. Danas razmatramo kako da, pri dekorisanju, rustično drvo primenite na moderan način.

Beauty Beauty
Papirno Cveće

Cveće od papira je poslednjih godina postalo veoma popularno, a stilskih varijacija postoji više nego što možete da zamislite!

Beauty Beauty
Rustično Roze

Rustično venčanje je veoma zanimljiva tema koju možete da razvijete na mnogo načina. Kako ne biste otišli u krajnost i preterali sa rustičnim efektom, predlažemo vam nežnu "girly" paletu boja koja će celu priču lepo "smekšati".

Top Boje za Jesen

Ako planirate venčanje na jesen, onda se sigurno pitate koju paletu boja da odaberete za dekoraciju.

Tema: Art Deco

Tema: Art Deco

Inspiracija dvadesetim godinama prošlog veka i Art Deco estetikom veoma je popularna tendencija u svetu svadbene dekoracije. U protekloj godini gledali smo sjajno ostvarenje Baza Luhrmanna, film "Veliki Getsbi", koji je pokrenuo sasvim novi talas vizuelnih tendencija i podsetio nas na raskoš i lepotu Art Deco perioda.

1234567