Desertni Sto

Desertni sto poslednjih godina postaje sve važniji vizuelni element na venčanju. Inspirišite se našim predlozima, kako bi vaši svadbeni deserti bili najukusnija mala umetnička dela!

Slatkiši kao iz druge galaksije

U skladu sa trendom koji ističe minimalizam ali ne zapostavlja raskoš kolorne palete, kolači postaju kao iz druge galaksije. Svemir je najnovija inspiracija, a ako ovaj trend bude previše daleko od vašeg univerzuma, naručite neki od „glatkih“ deserata, koji su takođe u trendu.

Predivni desertni stolovi- od rustičnog do romantičnog

Kao ljubitelji slatkiša znate da nikada nije dovoljno slatkih, desertnih stolova koju dopunjuju vašu svadbenu tortu. U stvari, ovi stolovi su već nekoliko godina prave zvezde, prikazujući omiljene ukuse mladenaca. Imajući u vidu vašu ljubav prema slatkišima, za vas smo odabrali slatke teme koje je lako zavoleti!

Savršeni letnji desert

Bela svadbena torta popularna je za svaku sezonu venčanja, kao i naravno čokoladna.

Beauty Beauty
Ukusi proleća

Izaberite pravu prolećnu poslasticu napravljenu od sezonskih bobica i plodova. Umesto tradicionalnih kremastih nadeva, razmislite o svežem filu od jagoda ili se odlučite za lagane tortes limunom punjene kupinama.

Beauty Beauty
Rashlađenje na venčanju

Činjenica je da većina ljudi na venčanju imaju samo jednu misao na umu piti, piti i još piti!

Torte ispisane romantičnim ljubavnim pismima

Torte ispisane romantičnim ljubavnim pismima

Ako želite posebnu tortu koja do sada još nije viđena, poručite tortu sa ljubavnim pismom! Biće autentična, ispisana vašim ljubavnim porukama u izabranom fontu.

Beauty Beauty
Torta sa Svežim Cvećem

Kada je reč o svadbenim tortama, ultimativni trend za godinu pred nama su ukrasi od pravog, svežeg cveća na jednostavnim belim višespratnim tortama!

Marija Antoaneta

Ovo je zaista gozba za oči! Dezertni sto inspirisan stilom Marije Antoanete jednostavno nikada ne izlazi iz mode jer je apsolutno neodoljiv!

Najukusniji Stilovi

U čuvenoj beogradskoj poslastičarnici Koki već četiri decenije se porodični poslastičarski zanat prenosi sa generacije na generaciju. Njihovi izvanredni, autentični ukusi postignuti su zahvaljujući kvalitetnim prirodnim sastojcima kao što su badem, lešnik, orah, med, marcipan i belgijska čokolada.

Beauty Beauty
Čokoladna Torta

Ništa kao dobra stara čokolada! Znamo da je većini vas ovo najomiljeniji slatkiš, pa ako će već ukusom svadbene torte dominirati čokolada, zašto onda ne bi tako i izgledala?

123