Desertni Sto

Desertni sto poslednjih godina postaje sve važniji vizuelni element na venčanju. Inspirišite se našim predlozima, kako bi vaši svadbeni deserti bili najukusnija mala umetnička dela!

Beauty Beauty
Metalik Torta

Ovo je zaista nešto posebno! Metalik torte su bile veliki hit u svetu venčanja 2014, ali sve ukazuje na to da će biti jednako popularne i u godini koja nam dolazi!

Trend: Gola Torta!

Trend: Gola Torta!

Mladenci širom sveta su poludeli za "golišavim" tortama ove godine! Zaboravite na "lenjirski" oblikovanu tortu od marcipana i odaberite ovaj organic stil koji će celom dezertnom stolu pružiti osvežavajući šarm!

Cupcake Čarolija

Ima li šta slađe od šarene mekane minijaturne tortice koju možete da smažete u tri zalogaja?

Tematski Dezerti

Dezertni sto je sastavni deo dekoracije venčanja- imajte ovo na umu kada budete birali kolače!

Beauty Beauty
Slatka mala izvrnuta torta

Svadbena torta je definitivno jedan od ključnih elemenata koji stavljaju pečat nna celokupno venčanje! Stoga posvetite posebnu pažnju odabiru svoje svadbene torte. Najpre odlučite da li želite nešto mega-grandiozno, raskošno, petospratno, ili biste možda radije skromniju tortu ispraćenu gomilom preslatkih kolačića koji je okružuju na dezertnom stolu. Ako ste se odlučili za specifični kolorit dekoracije, neka i torta bude u skladnom tonu. Nikako nemojte dati prednost izgledu u odnosu na ukus! Potrudite se da izvučete maksimum po pitanju oba ova aspekta. Otvorite našu galeriju preslatkih svadbenih torti i inspirišite se...mmmljac!

123