Inspiracija

Beauty Beauty
Čarolija se nastavlja

Sjajna ideja koja je zaživela i postala trend među mladencima jeste produženi vikend.

Šik Disney venčanja

Kada biste sebe kao destogodišnjakinju pitali kako bi izgledalo vaše venčanje, nema sumnje da bi odgovor bio kao iz bajke. Mladoženja bi naravno bio princ.

Love Me Tender

U prvim danima braka očekuju vas najlepše i najintimnije uspomene, a u noćima nakon venčanja želećete da izgledate senzualno, ženstveno, ekstravagantno...

Beauty Beauty
Moderna geometrija

Pravo urbano mladalačko venčanje poigrava se sa futurističkim pročišćenim formama i kombinuje belu sa fluorescentnim bojama.

Nagrađene svadbene fotografije u 2014.

Fotografije sa danšnjih venčanja nimalo ne liče na one u albumima naših roditelja. Danas se fotografisanju pridaje mnogo više pažnje.

Jedno venčanje – jedna tema

Odredili ste datum venčanja. Prelistavate magazine o venčanjima diveći se venčanicama. Ostaje jedna stvar koju treba da definišete pre nego što se bacite u kupovinu – tema venčanja!

Beauty Beauty
Venčanica: 300 godina mode za mlade

Knjiga The Wedding Dress: 300 Years of Bridal Fashions može da vam posluži kao inspiracija u potrazi za idealnom venčanicom, ali je svakako i izdanje koje ćete prelisitavati dugo nakon venčanja.

Jabuke kao Tema

Jabuke kao Tema

Ovo šarmantno vintage venčanje u vrtu jabuka zaista je nešto posebno! Ako planirate ležerno slavlje na otvorenom, inspirišite se ovim fenomenalnim detaljima.

Sunčano Žuta

Proleće i nije tako daleko, a sa njim stižu i sjajne nove ideje za dekoraciju uz jarke i vedre boje. Ima li vedrije i razigranije prolećne nijanse od sunčano žute?

Pravo Romantično Venčanje

Pravo Romantično Venčanje

Proteklog leta u Beogradu se dogodilo jedno božanstveno stilizovano intimno venčanje. Mladenci Ivana i Nenad gotovo sve su osmislili i realizovali sami, a Ivana nam je ispričala i dirljivu priču o tome kako je sve bilo...

123456789