Inspiracija

Beauty Beauty
Gospodin i gospođa Jedinstveni

Stilizovano fotografisanje je uvek super, ali kada to fotografisanje nadmaše mali umetnički komadi koji vam skreću pažnju na svakom koraku, onda znate da imate džekpot u ruci.

Inspirativno snimanje iz letećeg balona

Sigurno ćemo se složiti da je puder roze jednostavno divna.

Svaka ljubav je prava

U susret prolećnoj sezoni venčanja prisećamo se divnog i inspirativnog intervjua koji smo vodili sa profesorom Poretka ljubavi, gospodinom Vladom Ilićem 2012. godine.

Beauty Beauty
Plava umesto bele

Dopao nam se ovaj editorijal koji je nastao u napuštenom kamenolomu, nedaleko od Moskve.

Beauty Beauty
Čarolija se nastavlja

Sjajna ideja koja je zaživela i postala trend među mladencima jeste produženi vikend.

Šik Disney venčanja

Kada biste sebe kao destogodišnjakinju pitali kako bi izgledalo vaše venčanje, nema sumnje da bi odgovor bio kao iz bajke. Mladoženja bi naravno bio princ.

Love Me Tender

U prvim danima braka očekuju vas najlepše i najintimnije uspomene, a u noćima nakon venčanja želećete da izgledate senzualno, ženstveno, ekstravagantno...

Beauty Beauty
Moderna geometrija

Pravo urbano mladalačko venčanje poigrava se sa futurističkim pročišćenim formama i kombinuje belu sa fluorescentnim bojama.

Nagrađene svadbene fotografije u 2014.

Fotografije sa danšnjih venčanja nimalo ne liče na one u albumima naših roditelja. Danas se fotografisanju pridaje mnogo više pažnje.

Jedno venčanje – jedna tema

Odredili ste datum venčanja. Prelistavate magazine o venčanjima diveći se venčanicama. Ostaje jedna stvar koju treba da definišete pre nego što se bacite u kupovinu – tema venčanja!

12345678910