Mesta za venčanje

Predlažemo vam kul mesta za moderno venčanje- od chic restorana, do plaže na egzotičnom ostrvu...

VELIKI GRAD

Inspiracija vam je Keri iz serije „Seks i grad“ i volite da idete sa jedne glamurozne žurke na drugu? Obožavate fancy restorane i vozikanje u limuzini? Idealno rešenje za vaše venčanje je VELIKI GARD.Na sav glasVaš veliki dan mora se proslaviti na pravi način. ako slavite u gradu, na krovu hotela, možete to razglasiti na sav glas i tako što ćete napraviti vatromet čim zvanično sklopite brak.…

Moderna bajka u DVORCU

Preterivanje sa luksuzom, bal, raskoš, bajka, glamur, obilje svega, grandiozna dekoracija, venčanica princeza-kroja, tijara, frak i cilindar, protokol, maniri, muzički kvartet, bašta.Zamislite: Pahulje pokrivaju planinu, dok unutra, u dvorcu, toplu atmosferu čine raskoš grandioznih ukrasa, kao i obilje gastronomskih đakonija. Okupljaju se otmene zvanice izvanrednih manira odevene u balske haljine, toči se šampanjac, a…

DVA JELENA

DVA JELENA

"DVA JELENA" su mesto gde su venčanja srdačno odzvanjala i pre jednog i po veka, a varoški boemski duh je ostavljao poseban začin i ukras na mladenačkoj torti.

Country rustic

Country rustic

Rustično seosko venčanje idealno je za one koji žele beg u prirodu, ali i naglasak na intimnoj proslavi i nezaobilazan pečat tradicije.

Beauty Beauty
INDUSTRIAL CHIC

Idealno za parove koji žele dekor sa starinskim, tradicionalnim elementima – ali sa modernim osvrtom.

Više od očekivanog- Tulip In

Osmisliti i pripremiti jedno venčanje, za planere hotela Tulip In je pravo uživanje. Započeti priču od jedne ideje, pa je onda nadograđivati, ukrašavati, dopunjavati, taman toliko da se čitav događaj podigne na jedan viši nivo.

Boho Garden Party

Neka vaš slobodnjački duh i zaljubljenost u prirodu dođu do izražaja kroz venčanje u "zelenom" ambijentu.

Stari Mlin u novom, luksuznom ruhu

Stari Mlin u novom, luksuznom ruhu

Izbor lokacije venčanja je definitivno jedna od najkrucijalnijih odluka koje treba da donesete prilikom planiranja venčanja.

Venčanja Koja se Pamte

Tulip Inn Putnik Belgrade je mesto gde se organizuju venčanja za pamćenje.

Beauty Beauty
Venčanje na Krovu

Venčanje na krovu najčešće podrazumeva nesvakidašnje iskustvo božanstvenog pogleda na grad što unosi sjajnu novu „dimenziju“ u atmosferu vašeg slavlja. Pri organizovanju ovakvog venčanja potrebno je obratiti pažnju na nekoliko dodatnih detalja.

1234