Venčanice

Šta predlažu vodeći svetski dizajneri venčanica ove sezone, kako da odaberete najbolji kroj za svoju figuru, sa kojim modelima venčanica ne možete da pogrešite... Informišite se, inspirišite se i odaberite onu pravu!

RIP Oscar de la Renta

Jedan od najcenjenijih i najuticajnijih američkih modnih i bridal dizajnera, Oscar de la Renta, preminuo je sinoć u 82. godini života. U čast njegovom životnom delu, danas se osvrćemo na njegove kreacije o kojima mlade širom sveta već decenijama maštaju.

Kaput za Mladu

Hladno vreme je definitivno stiglo u našu zemlju, a sa njim i pitanje "šta obući PREKO venčanice i ostati chic?" Ne brinite! Selektovali smo za vas modele kaputa sa catwalka koji će učiniti da izgledate stylish i sofisticirano tokom celog dana vašeg zimskog venčanja!

Beauty Beauty
J Mendel Bridal za 2015.

Dostojanstvene, elegantne, sofisticirane, a ipak tako jednostavne i pročišćene! Venčanice brenda J Mendel za 2015. su jednostavno prelepe!

Beauty Beauty
Vera Wang za Jesen 2015

Nova bridal kolekcija je ultra romantična i fokusirana na tradicionalne bridal materijale... Pogledajte šta nam je ova velika dizajnerka pripremila za narednu jesen.

Beauty Beauty
Puder Plava Simfonija

Vreme je da se bela boja malo odmori. Ove nežne pastelne puderaste nijanse plave oduzimaju dah svojom nežnošću i senzualnošću!

Beauty Beauty
Elie Saab Proleće 2015.

Elie Saab je kralj crvenog tepiha i glamuroznih haljina. Zato smo pomno ispratili njegovu kolekciju za naredno proleće koju je predstavio pre par dana u Parizu.

Dragoceni Detalji

Ok, možda su ove haljine na prvi pogled malo prejake za "realni život", ali samo pogledajte sve sjajne detalje koje Yudashkin koristi u svojoj novoj kolekciji i zabeležite ih u svoj šoping notes!

Romantična Čipka

Romantična Čipka

Sva inspiracija koja vam treba za izbor venčanice, nalazi se na pariskoj nedelji mode! Pastelne nijanse tila, lepršavi slojevi i bela krupna čipka obeležja su sjajne Valentino kolekcije za naredno proleće!

Dramatična Tekstura

Slavni pariski dizajner Gianbattista Valli prikazao je juče kolekciju u kojoj teksture i obrada tkanine pričaju veoma upečatljivu, ženstvenu priču! Pogledajte ove modele i zaboravite na tradicionalnu venčanicu!

Beauty Beauty
Alessandra Rich ss15

Kako se pariska nedelja mode bliži kraju, selektujemo za vas fenomenalne stylish komade sa piste i predlažemo vam chic modele za vaš sekundarni svadbeni outfit.

1234567891011