Venčanice

Šta predlažu vodeći svetski dizajneri venčanica ove sezone, kako da odaberete najbolji kroj za svoju figuru, sa kojim modelima venčanica ne možete da pogrešite... Informišite se, inspirišite se i odaberite onu pravu!

Povratak u Budućnost

Povratak u Budućnost

Iz nove Haute Couture kolekcije brenda Christian Dior izdvajamo za buduće mlade formu koja podrazumeva istaknuti struk i dugačku bogatu suknju A-oblika.

Chanel Bajka od Papira

Od papirne bašte u scenografiji do šlepa venčanice na kom je 15 devojaka radilo mesec dana. Chanel Haute Couture kolekcija za proleće potvrdila je još jednom nenadmašnu veličinu ove modne kuće.

Beauty Beauty
Romantična Poezija Visoke Mode

Pogledajte maestralnu Haute Couture kolekciju kuće Giambattista Valli za proleće 2015, koja je juče predstavljena na nedelji visoke mode u Parizu.

Beauty Beauty
Versace Atelier za proleće 2015

Haute Couture Fashion Week počeo je u Parizu, sa sjajnom Versace revjom kao jednom od prvih prikazanih.

Beauty Beauty
Cvetna Romantika

Uvek smo raspoloženi za otkrivanje neobičnih novih modela venčanica. Kolekcija brenda BHLDN za naredno proleće obiluje upravo onakvom romantičnom svežinom kakvu smatramo idealnom za autentičnu prolećnu mladu.

Beauty Beauty
Oscar de la Renta, Jesen 2015

Pogledajte kompletnu kolekciju venčanica brenda Oscar de la Renta za jesen 2015, koja je ujedno i poslednja pod dizajnerskom palicom modnog velikana de la Rente lično.

Vera Wang: Nova Kampanja

Vera Wang: Nova Kampanja

Američka dizajnerka Vera Wang predstavila je ove nedelje svoju zvaničnu kampanju za novu prolećnu kolekciju venčanica!

Beauty Beauty
Romantična Simfonija

Pogledajte Couture kolekciju američkog bridal brenda St. Pucchi i usudite se da kombinujete vrhunsku eleganciju sa razigranim duhom avangarde!

Beauty Beauty
Top 10 Mini Venčanica

Ovo je naša lista najšarmantnijih kratkih venčanica svih vremena! Razigrane su, mladalačke, seksi, ženstvene, zavodljive....

Beauty Beauty
Jenny Packham Pre-Fall 2015

Jenny Packham izgradila je svoj brend kreirajući večernje toalete i venčanice. Njena nova kolekcija, bez mnogo iznenađenja, nudi upravo onaj stil na koji smo od nje i navikli.

123456789101112